zaa
 A country house gets new life by the renovation of the interiors and the expansion of the living space designed in the extension made by glass and corten steel. The new volume talks with the natural landscape through the wide windows. From the outside, the glass volume reflects the surrounding nature becoming part of it, from the inside the windows become invisible giving the impression of being outdoor: the living room becomes one whole space with the countryside.   Una dimora rustica immersa nel verde trova nuova vita nel restauro degli interni e nell’ampliamento della zona giorno ricavata dalla giustapposizione di un nuovo volume in vetro e ferro corten, che dialoga con l’ambiente circostante tramite ampie vetrate. All’esterno il volume riflette il verde che lo circonda diventando un tutt’uno con esso, all’interno del living il vetro si smaterializza dando l’impressione di uno spazio in continuità con la campagna circostante. 

country house

 A country house gets new life by the renovation of the interiors and the expansion of the living space designed in the extension made by glass and corten steel. The new volume talks with the natural landscape through the wide windows. From the outside, the glass volume reflects the surrounding nature becoming part of it, from the inside the windows become invisible giving the impression of being outdoor: the living room becomes one whole space with the countryside.   Una dimora rustica immersa nel verde trova nuova vita nel restauro degli interni e nell’ampliamento della zona giorno ricavata dalla giustapposizione di un nuovo volume in vetro e ferro corten, che dialoga con l’ambiente circostante tramite ampie vetrate. All’esterno il volume riflette il verde che lo circonda diventando un tutt’uno con esso, all’interno del living il vetro si smaterializza dando l’impressione di uno spazio in continuità con la campagna circostante. 

A country house gets new life by the renovation of the interiors and the expansion of the living space designed in the extension made by glass and corten steel. The new volume talks with the natural landscape through the wide windows. From the outside, the glass volume reflects the surrounding nature becoming part of it, from the inside the windows become invisible giving the impression of being outdoor: the living room becomes one whole space with the countryside.

Una dimora rustica immersa nel verde trova nuova vita nel restauro degli interni e nell’ampliamento della zona giorno ricavata dalla giustapposizione di un nuovo volume in vetro e ferro corten, che dialoga con l’ambiente circostante tramite ampie vetrate. All’esterno il volume riflette il verde che lo circonda diventando un tutt’uno con esso, all’interno del living il vetro si smaterializza dando l’impressione di uno spazio in continuità con la campagna circostante. 

casad-02.jpg
casad-03.jpg
casad-06.jpg
casad-05.jpg
  location:  treviso   area:  450 m²    design:  2012   construction:  2013   client:  private   partner:   mogs srl    photos:  paolo belvedere

location: treviso

area: 450 m² 

design: 2012

construction: 2013

client: private

partner: mogs srl

photos: paolo belvedere

casad-09.jpg